Qualified European Photographer - Architecture Photography

Ik behaalde mijn Europese QEP-kwaliteitslabel in architectuurfotografie in 2012. 

Het zal u allicht niet verbazen dat ik vooral als architectuur- en interieurfotograaf werkzaam ben. Mijn werk als architectuur- en interieurfotograaf kan je ontdekken via www.architectuurreportage.be

 

Bedrijfsfotografie en portretfotografie

Als fotograaf heb ik eerst vele jaren gewerkt als all-round fotograaf. Daardoor heb ik de nodige expertise opgebouwd in een grote verscheidenheid aan situaties; industrie, KMO, foodfotografie, productopnames op locatie en in studio, reportages en portretfotografie voor bedrijven en particulieren, ... . Voor veel bedrijven en personen ben ik dan ook hèt aanspreekpunt als het om kwaliteitsvolle fotografie gaat. 

Opdrachten

Elke opdracht opnieuw streef ik naar de hoogste kwaliteit in de uitvoering ervan. Voor een veelheid aan opdrachten werd dan ook in het nodige professionele materiaal geïnvesteerd.

- een studio in Tienen

- een mobiele studio met flitslicht voor portretfotografie (Bowens)

- een mobiele studio met continu-licht voor productfotografie (Dedo-light)

- een arsenaal aan professionele camera's en objectieven en tilt-shift objectieven voor architectuuropdrachten

 

Projecten

Regelmatig doe ik vrije projecten die niet onmiddellijk met mijn dagelijks opdrachtwerk te maken hebben. Ze geven creatieve brandstof en inspiratie en zorgen zo voor nieuwe input. Momenteel ben ik stadsartiest van Tienen (2016 - 2017). In het verleden fotografeerde ik onder andere bekende Tienenaars die met cultuur bezig zijn, handelaars van de handelswijk en van Tienen Draait Rond, bewoners uit de wijk rond het Kapucijnenplein, ... . 

 

Samenwerken ?

U bent overtuigd van de kwaliteit en wenst samen te werken ? U vraagt zich af of het de moeite loont te investeren in kwaliteitsvol beeldmateriaal voor uw bedrijf ? U wil een blijvende, mooie herinnering aan een onvergetelijke gebeurtenis ? 

Neem vrijblijvend even contact op voor de bespreking van uw opdracht !