Suikerrock 2016

Suikerrock 2016 ...

20160719__Opbouw_Dag1_014.jpg

Ook dit jaar is het Suikerrock ... de 30e editie alweer ! 

David Gilmour speelt 2 keer in Tienen, de 30e editie van het grootste stadsfestival ... en dat allemaal in eigen stad ? Reden genoeg om de vakantieplanning een heel klein beetje te wijzigen, alle camera's en objectieven paraat te houden .... en te fotograferen. Een paar jaar geleden heb ik het ook gedaan, dit keer doe ik het opnieuw ... ik volg het festival van scratch tot en met het laatste opreden èn gratis vaten op de Tiense Veemarkt. Alles komt in beeld, niets is veilig. 

Geen festival zonder tientallen vrijwilligers die voor maar vooral achter de schermen hard werken om alles voor iedereen vlot en aangenaam te laten verlopen. Programmatie, administratie, crew-keuken, kleedkamers van de artiesten, security, wasserij, catering, ... je kan het zo gek niet bedenken of er zijn mensen mee bezig. Dikwijls zonder dat we er erg in hebben, meestal ver weg van de schijnwerpers. Tot zondagnacht 31 juli krijg je af en toe een blik achter de schermen om ook het belangrijke werk van al deze mensen. Nu al een welgemeende "Chapeau !" voor al de Suikerrock-vrijwilligers !!

Voor het fotoverslag klik je door Facebook en hou je zeker ook de pagina van Suikerrock in de gaten !