Man & Woman from ART

Man & Woman From ART

"Man & Woman from ART" is een portretreeks waarbij ik de leerlingen van de Academie Regio Tienen heb geportretteerd in mijn mobile studio. Een week heb ik er mijn tenten opgeslagen en heb ik de mensen op beeld gezet met verfborstels en potloden, gekke bekken, gipsen beelden en opgezette vogels. Er werd zelfs een levensgroot nest binnengesleurd.

De foto's werden samengebracht in een collage van 6 meter bij 2,5 meter, samengesteld uit een 500-tal verschillende foto's. Het resultaat wordt voorgesteld op 4 mei om 17u aan het Vrijetijdscentrum in Tienen.

Leerlingen kunnen foto's bestellen via www.oyplo.nl/stevenmassartfoto . Voor het paswoord kan je terecht bij de leerkrachten van de academie of je kan het per mail aanvragen via info@stevenmassart.be met vermelding van naam van de leerling en studierichting.