Suikerrock 2016

Suikerrock 2016 ...

20160719__Opbouw_Dag1_014.jpg

Ook dit jaar is het Suikerrock ... de 30e editie alweer ! 

David Gilmour speelt 2 keer in Tienen, de 30e editie van het grootste stadsfestival ... en dat allemaal in eigen stad ? Reden genoeg om de vakantieplanning een heel klein beetje te wijzigen, alle camera's en objectieven paraat te houden .... en te fotograferen. Een paar jaar geleden heb ik het ook gedaan, dit keer doe ik het opnieuw ... ik volg het festival van scratch tot en met het laatste opreden èn gratis vaten op de Tiense Veemarkt. Alles komt in beeld, niets is veilig. 

Geen festival zonder tientallen vrijwilligers die voor maar vooral achter de schermen hard werken om alles voor iedereen vlot en aangenaam te laten verlopen. Programmatie, administratie, crew-keuken, kleedkamers van de artiesten, security, wasserij, catering, ... je kan het zo gek niet bedenken of er zijn mensen mee bezig. Dikwijls zonder dat we er erg in hebben, meestal ver weg van de schijnwerpers. Tot zondagnacht 31 juli krijg je af en toe een blik achter de schermen om ook het belangrijke werk van al deze mensen. Nu al een welgemeende "Chapeau !" voor al de Suikerrock-vrijwilligers !!

Voor het fotoverslag klik je door Facebook en hou je zeker ook de pagina van Suikerrock in de gaten !

50 Years of Sugar Artists

"50 Years of Sugar Artists" - prints & downloads

Het evenement zit er weer op, de mobiele fotostudio werd opgeborgen ... . Wat blijft zijn de foto's van de artiesten.

Op veelvuldig verzoek naar prints en bestanden van artiesten en fans, werden de foto's beschikbaar gemaakt voor print en download. Surfen naar http://www.oypo.nl/stevenmassartfoto en doorklikken naar de map "MUZIKANTENDAG"

BELANGRIJK !

Alle beelden zijn auteursrechtelijk beschermd. Prints en downloads zijn uitsluitend beschikbaar voor PERSOONLIJK GEBRUIK. Voor elk ander gebruik is de SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING van de geportretteerde artiest EN de fotograaf NOODZAKELIJK !

Man & Woman from ART

Man & Woman From ART

"Man & Woman from ART" is een portretreeks waarbij ik de leerlingen van de Academie Regio Tienen heb geportretteerd in mijn mobile studio. Een week heb ik er mijn tenten opgeslagen en heb ik de mensen op beeld gezet met verfborstels en potloden, gekke bekken, gipsen beelden en opgezette vogels. Er werd zelfs een levensgroot nest binnengesleurd.

De foto's werden samengebracht in een collage van 6 meter bij 2,5 meter, samengesteld uit een 500-tal verschillende foto's. Het resultaat wordt voorgesteld op 4 mei om 17u aan het Vrijetijdscentrum in Tienen.

Leerlingen kunnen foto's bestellen via www.oyplo.nl/stevenmassartfoto . Voor het paswoord kan je terecht bij de leerkrachten van de academie of je kan het per mail aanvragen via info@stevenmassart.be met vermelding van naam van de leerling en studierichting. 

50 Years of Sugar Artists

Het project "50 years of Sugar Artists" is zonet van start gegaan  !

Volgende week zondag (8 mei 2016) ben ik als fotograaf aanwezig op de voorstelling van de DVD "50 jaar Tiense Muziekgeschiedenis".  Er wordt een groepsfoto gemaakt van alle aanwezige muzikanten. Ook bouw ik er een mini-studio op waar elke muzikant en groep kan langskomen voor een groepsfoto en een individuele foto. 

Meer info : https://www.facebook.com/TienseMuziekGeschiedenis/timeline

 

De komende dagen, weken, maanden, ... is het de bedoeling het project verder open te trekken naar andere kunst- en cultuurvormen om zo te komen tot 1 grote Wall of Fame.

Vandaag mocht acteur en muzikant Roel Vanderstukken alvast de spits afbijten !